Kennel Galoma´s

 

 

Kvalitetsopdræt af Samojedehunde

 

Pink Tæve

Galoma's Raksha Of Marquis

"Raksha"

Ejer Anne-Margrethe K. Hovgaard

Født d. 7. april 2013

Fødselsvægt: 335 gram

 

Først i august mdr. Blev det besluttet at Raksha skulle blive. Hun var den sidste der var tilbage og hun har så mange kvaliteter, som vi rigtig godt kunne lide. En ihærdig og arbejdsglæde uden lige.

 

Raksha blev 9 uger gammel d. 9. juni. En Kvik lille dame der ikke holder sig tilbage. Dejlig livlig, med mod på det hele. Hun hviler godt i sig selv og elsker at få nye opgaver. Hvad det går ud på er hun lyn hurtig til. Opgive er ikke hendes vare mærke. Dette er skrevet med et smil på.

 

Nu er Raksha blevet 8 uger gammel d. 2. juni 2013 og en dame med mod på livet. Elsker at opleve nye ting. Der skal meget til for at hun ikke vil tage udfordringen op. Det har vi ikke oplevet endnu. Tværdig i mod elsker hun det. Raksha er en der skal bruges og have lov til at arbejde. Hun er vedholdene når hun er i gang med en opgave.

 

D. 26. maj var så dagen hvor Raksha blev 7 uger. En lille dame der vil frem i livet og ikke er bange når hun tilbydes noget nyt. Hun arbejder rigtig godt og er meget udholde ved opgaver der skal løses. Livlig og lege syg i høj grad.

 

6 uger gammel og masse af personlighed. Er meget kærlig, nysgerrige, lærenemme. Er kontakt søgende. Alle i Jungle kuldet er meget lige og det er småting der giver forskel på de 6 søskende. Datoen er d. 19. maj.

D. 12. maj og 5 uger gammel med mange timer ude end inde i dag timerne. Nu er de rundt i helle i haven og meget undersøgende.

D. 5. maj er dagen hvor hvalpene blive 4 uger og begyndt

at komme ud i haven.

Så er 3 uge gået d. 28. april og hvalpene er flyttet ned i stuen.

D. 21. april er det 2 uger siden at denne lille dame kom til verden med dyrlægens hjælp. Hun er den eneste der er født ved kejsersnit. Hun trives lige så godt som sine søskende.

Pinks første leve uge rundede hun d. 14. april. En uge hvor hun har taget godt på, efter en hår tur for at komme til denne verden.

Pink tæve 2 døgn gammel d. 9. april. En fighter vil jeg sige. Pink tæve virker blid og rolig men vilje stærk.

 

 

Anne-Margrethe K. Hovgaard

Copyright® 2008-2014

 

 

Siden er opdateret februar 2015.