Kennel Galoma´s

 

 

Kvalitetsopdræt af Samojedehunde

Sort Han

Galoma's Akela Of Marquis

"Akela"

Ejer: Anne-Margrethe K. Hovgaard

Født d. 7. april 2013

Fødselsvægt: 465 gram

Akela som bliver hjemme i flokken hos Kennel Galoma's. Billedet her er taget efter vi er kommet hjem fra Akela's første udstilling d. 27. juli 2013.

 

Akela blev 9 uger gammel d. 9. juni. En skøn og kvik dreng. Han er med på nye oplevelser og opgaver. Akela er meler typen. Han finder sig i en del, men når grænsen er nået siger han også fra. En dreng i balance med sig selv. Han vil gerne være tæt på. Arbejder godt også mentalt.

 

Akela 8 uger gammel d. 2. juni 2013 og er klar til et livet lige som sine søskende. Elsker udfordringer, men har ind imellem en sund måde at gå til opgaverne/udfordringen på. Han er ikke bange men vil gerne lige se tingene an. Glad og kærlig dreng. Hengivende og nem ved at knække koden når vi arbejder med ham.

 

 

 

Så er Akela 7 uger gammel her d. 26. maj 2013. Han var en meget rolig dreng der ikke var at mærke han er her. I dag er han en selvstændig og noget mere aktiv dreng. En Glad en af slagsen. Vil gerne løse opgaver.

Er til store vider, vil ikke nøjes med lidt plads.

 

6 uger gammel og masse af personlighed. Er meget kærlig, nysgerrige, lærenemme. Er kontakt søgende. Alle i Jungle kuldet er meget lige og det er småting der giver forskel på de 6 søskende. Datoen er d. 19. maj.

D. 12. maj og 5 uger gammel med mange timer ude end inde i dag timerne. Nu er de rundt i helle i haven og meget undersøgende.

D. 5. maj er dagen hvor hvalpene blive 4 uger og begyndt at komme ud i haven.

 

 

 

Så er 3 uge gået d. 28. april og hvalpene er flyttet ned i stuen.

 

D. 21. april er der så gået 2 uger siden at den sorte han kom til verden. To uger hvor der er sket meget. Den Sorte han vil rigtig gerne putte sig under noget eks. tæpper. Så kan vi ikke finde ham er det fordi han ligger under tæpper.

 

 

Sort Hans første leveuge d. 14. april er gået stærkt og med stor udvikling.

 

 

Sort Han 2 døgn gammel d. 9. april. En herre der er vilje stærk som de alle i

dette kuld er. På en måde en rolig dreng.

 

 

Anne-Margrethe K. Hovgaard

Copyright® 2008-2014

 

 

Siden er opdateret januar 2015